Ga naar boven

Bekijk de foto's van door de jaren

›› Foto's

Swaddekuier 6 juli 2024

U kunt alleen nog inschrijven bij de start van de tocht. De voorinschrijvingen zijn gesloten.

De organisatie van de Swaddekuier verzoekt de deelnemers aan de Swaddekuier 2024 zich vroegtijdig in te schrijven voor deelname aan één van de drie afstanden van 10, 20 of 40 km.

Het organiseren van een wandelevenement zoals de Swaddekuier kent ook voor een organisatie risico’s. Tevoren plannen en organiseren vergt veel inzet en geld. Om op een verantwoorde wijze een groot wandelnatuurevenement, zoals de Swaddekuier er één is, aan alle wandelaars te kunnen aanbieden moet rekening worden gehouden met het aantal deelnemers dat aan de start verschijnt en onderweg moet worden verzorgd. Het is de reden dat de organisatie de deelnemers vraagt om vooraf het aanmeldformulier voor deelname in te vullen en zich aan te melden.

Deelname is op eigen risico

Deelname aan de Swaddekuier geschiedt vrijwillig en geheel op eigen risico. De deelnemer dient de aangegeven route te volgen. Tijdens deelname aan de wandeltocht dienen aanwijzingen van de organisatie, politie, hulpdiensten e.d. te allen tijde te worden opgevolgd. De organisatie is op geen enkele wijze verantwoordelijk of (gedeeltelijk) aansprakelijk voor ongevallen en/of ziekte van deelnemers, voor verlies van bezittingen of elk ander door de deelnemer geleden nadeel. Overtreding van dit reglement kan tot uitsluiting van verdere deelname aan de wandeltocht leiden.

Honden zijn niet toegestaan

Vragen over de Swaddekuier?

Meld je hier links aan voor de Swaddekuier. Heb je vragen over de Swaddekuier? Je kan je vraag stellen via ons contactformulier.

Start locatie

De Start locatie van de Swaddekuier bevind zich op het sportpark de Swadde aan de Jeltingalaan 80 te Buitenpost.

Starttijden

40 km van 07.00 – 08.00 uur
20 km van 08.30 – 10.00 uur
10 km van 10.00 – 12.00 uur

Kosten deelname

Bij voorinschrijving krijgt u korting. Voor deze prijzen zie inschrijfformulier.

Prijzen bij het start bureau:
Kind t/m 12 jaar gratis
10 km – €8,-
20 km – €10,-
40 km – €12,-

Bij voorinschrijving krijgt u  €1,50 korting op bovenstaande bedragen.

Wandelbondsleden krijgen €1,- korting bij het start bureau op vertoning van hun kaart.
Men krijgt slechts 1 maal korting.

De online voorinschrijvingen stopt op 29 juni. Daarna is het ook nog mogelijk om bij de start van de tocht in te schrijven.